BISCOITO DE CHOCOLATE
Ingredientes: Utensilios:
- 1 sobre e medio de lévedo - Unha bolsa
- 400 g de nata líquida - Un molde
- Azucre (2 vasos) - Papel vexetais
- Fariña de trigo de repostería (6 vasos) - Unha pota
- 6 ovos - Tarteira
- Aceite
Proceso:
En primeiro lugar, introducir a fariña e o lévedo na bolsa (asegúrate de que non este escachada), axítaa pouco a pouco para mesturar os dous ingredientes.
Despois, mete o chocolate coa nata na pota e pola no lume, cando este o chocolate ven derretido quítao do lume.
A continuación, verte todos os ingredientes nunha tarteira: o aceite, o azucre,o chocolate e os ovos e mestúrao todo.
Tamén botas a fariña co lévedo na mestura, e volves a bater.
Antes de botalo todo no molde temos que cubrilo co papel vexetal…
Por ultimo, introdúcela toda a mestura no molde, e metelo ó forno unha hora a 180 grados.