BISCOITO DE CHOCOLATE

BISCOITO DE CHOCOLATE

Ingredientes:                       Utensilios:                                                                                                                               
- 1 sobre e medio de lévedo                                    - Unha bolsa                                            
- 400 g de nata líquida                                              - Un molde
- Azucre (2 vasos)                                                     - Papel vexetais
- Fariña de trigo de repostería (6 vasos)                 - Unha pota
- 6 ovos                                                                      - Tarteira
- Aceite


Proceso:
En primeiro lugar, introducir a fariña e o lévedo na bolsa (asegúrate de que non este escachada), axítaa pouco a pouco para mesturar os dous ingredientes.
Despois, mete o chocolate coa nata na pota e pola no lume, cando este o chocolate ven derretido quítao do lume.
A continuación, verte todos os ingredientes nunha tarteira: o aceite, o azucre,o chocolate e os ovos e mestúrao todo.
Tamén botas a fariña co lévedo na mestura, e volves a bater. 
Antes de botalo todo no molde temos que cubrilo co papel vexetal…
Por ultimo,  introdúcela toda a mestura no molde, e metelo ó forno unha hora a 180 grados.